Gymnastik - Innebandy - Fotboll

Bli medlem i Tofta GIF
För restriktioner och rekommendationer Covid-19, se respektive sektion

Tofta GIF årsmöte äger rum digitalt onsdagen den 17 februari kl.19.00 via Microsoft Teams
2021-01-21 19:11
Anmälan gör via e-postmeddelande till kansliet toftagif@hotmail.com anmälan skall vara kansliet till handa senast 48 timmar innan mötet för att ni ska kunna få tillgång till handlingar och länk till mötet.

Medlem som har betalt medlemsavgift och under mötes året fyller lägst 15år har rösträtt på möte.

Rösträtten är personlig och får inte utövas genom ombud.

Medlem som inte har rösträtt har yttranderätt och förslagsrätt på möte

Förslag från medlem skall vara styrelsen tillhanda senast fyra veckor före årsmötet.

Styrelsen skall till årsmötet avge skriftligt yttrande över förslaget

Följande handlingar kommer att tillhandahållas via e-post…

• Dagordning årsmöte
  • Verksamhetsberättelse
  • Revisorernas berättelse
  • Verksamhetsplan med budget

Dessa handlingar kommer skickas tidigast sju dagar innan mötet inkl. länk till mötet.

Välkommen

Stöd Tofta - Köp dina Bingolotter till uppesittakvällen
2020-11-23 16:40
Vi söker ledare till gymnastiken i Tofta GIF!
2020-11-21 08:39, Gymnastik
Vår verksamhet i gymnastiken växer och vi ser ett stort behov av att bli fler ledare.
Då träningarna ibland krockar med skola, jobb eller andra förpliktelser är det bra att vara flera som kan vara med och utveckla våra ungdomar.

Vi skulle behöva fler ledare med erfarenhet (gamla eller nya) framför till våra äldsta grupper, som stöd finns det hjälpledare.

Har du eller någon du känner gymnastikerfarenheter – kanske har du själv varit gymnast och känner att du är intresserad av att leda, utveckla och stötta barn och ungdomar i deras idrottsintresse?

Bli en del av vårt gymnastikteam och väx tillsammans med oss!
Det är en stor merit om du har utbildning att passa vid trampet och/ eller tumbling.

Vi förser dig dessutom med mer kunskap och utbildning om så önskas.

Skicka ett mejl till toftagif@hotmail.com om detta är något för dig, eller någon du känner
Gymnastik, 26/01 13:33
Innebandysektionen, 26/01 13:32