Gymnastik - Innebandy - Fotboll

Bli medlem i Tofta GIF
Allt i samma förening Gymnastik - Innebandy - Fotboll

Var med och stöd Tofta GIF genom att bli medlem!!
2021-10-03 06:21

Var med och stöd Tofta GIF genom att bli medlem!!

För 200kr per år blir du en del av Tofta GIF och stödjer en av Hallands största föreningar på landsbygden. Med 600 medlemmar i Gymnastik – Innebandy – Fotboll och verkar vi för ett livslångt idrottande från motion till tävling.

Som medlem får du…

• vår medlemsapp med nyheter och digitalt medlemskort
  • fri entré till föreningens hemmamatcher vid uppvisande av medlemskort.
  • föreningserbjudande från våra samarbetspartners

Klicka på länk och fyll i dina uppgifter. Föreningen skickar sedan ett meddelande via e-post med betalningslänk 200kr.

Länk - Bli stödmedlem Tofta GIF

Vill du bli samarbetspartner med Tofta GIF kontakta oss på marknad@toftagif.se

Vår sponsorgrupp kommer kontakta dig för hitta bästa lösningen.

Innebandylekis
Anmälan till innebandylekis
2021-09-18 06:51, Innebandylekis

På söndagar har vi innebandylekis för våra barn födda 2015-16

Tresteget – Trönninge 12:00-13:00

Du kan redan nu anmäla dig via vår hemsida länk : Tofta GIF Bli medlem

• Välj Lag - Här väljer ni Innebandyslekis 2015/16.
  • Fyll sedan i er e-postadress så kommer det en länk i inkorg för att ”Slutföra Anmälan”

Givetvis kan vi hjälpa dig med anmäla direkt på plats.

• Medlemsavgift för Gymnastik - Innebandy – Fotboll 200kr
  • Träningsavgift för fotbollslekis 650kr säsongen 2021/22

Självklart får ni en prova på tid av 21 dagar innan ni behöver bestämma er.

Vi behöver bli fler ledare i innebandy och vill DU bli en del av föreningen och engagera dig i ditt/våra barn och ungdomar.

Kontakta kansliet på toftagif@hotmail.com eller direkt till våra ledare.

Verksamheten bygger på att föräldrar/anhöriga till barnen hjälper till.

För att få till en bra verksamhet önskar vi skapa en stor ledargrupp som kan hjälpa till på träningen. Man behöver inte ha fotbollsbakgrund utan det viktigaste är att man vill vara med och engagera sig för att barnen ska tycka det är kul att komma till Lindvallen och testa fotboll.

Ladda ned SportAdmin Medlemsapp. Som medlem får du full koll på förenings vardagen och innehåller bland annat:

• Nyheter (få alla nyheter från alla kopplade personer i ett flöde)
  • Kallelser
  • Kalender
  • Kontakter
  • Utskick
  • Medlemskort
  • Medlemserbjudande

Appstore (iOS): https://itunes.apple.com/se/app/sportadmin-medlemsapp/id1225556243

Google Play (Android): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sportadmin.medlemsapp

Innebandylekis
Uppstart Innebandylekis födda 2015-16
2021-09-07 13:15, Innebandylekis

Hej på er!
Daniel Bergström från innebandysektionen i Tofta här. Nu är det dags att dra igång Innebandylekis för säsongen. Vi kommer att träna på söndagar mellan 1200-1300 i Tresteget vid de flesta av tillfällena, om det inte är den tiden och platsen som kommer att gälla så kommer ni att få reda på det i god tid innan.

Just det här första tillfället som är redan nu på söndag 12/9 kommer vi att träna 1300-1400 istället pga Tresteget är upptaget tills 1300.

Jag själv kommer att vara med och hjälpa till med Lekis då min dotter har tänkt börja spela, men just nu är det bara jag som är ledare, men jag hoppas att det finns föräldrar som är beredda/villiga att hjälpa till så att det blir lite ordning på det hela :).

Hoppas att vi blir en härlig grupp med många barn som vill spela lite innebandy!

Väl mött!

Mvh Daniel Bergström