Gymnastik - Innebandy - Fotboll

Bli medlem i Tofta GIF
Allt i samma förening Gymnastik - Innebandy - Fotboll

💙 Följ oss gärna på Facebook och Instagram 💙

Vi är tillbaka på Kansliet!
2022-08-12 08:21

Efter härliga sommar veckor är vi nu tillbaka på Lindvallen. Välkomna in men försäkerhets skull hör av er så Ni vet att vi är på plats - Kanslister har många strängar på sin lyra

Ravelli!
2022-07-04 19:25
Tack till Pelle, Agnes, Selma och Charlene som hjälpte till att plocka iordning allt.

Idag kom leveransen - Välkomna att hämta på Lindvallen under morgondagen 16-18.

💙 Vi tackar varandra 💙
2022-06-13 17:15
Fotbollsfestivalen på Lindvallen den 6 juni blev fantastiskt lyckad och t.o.m. vädret var på vår sida. Bara positiva signaler från deltagare och publik.

Vi tackar och berömmer oss själva för det engagerade arbete som alla Tofta GIF:are gjorde 🙏🏼 Tillsammans är vi Tofta GIF.

#viärtoftagif
Barnfotbollsfestival 6 juni Lindvallen
2022-05-30 11:29

Den 6 juni blir det minsann aktivitet på Lindvallen. Varje föreningsmedlem kavlar då upp sina ärmar och torkar svetten ur pannan för denna dag har vi alla chansen i vår förening att dra vårt strå till stacken, då vi tillsammans arrangerar Barnfotbollsfestivalen 2022 ⚽️💙

Alla kommunens sammandrag 3mot3 och 5mot5 kommer att genomföras på Lindvallen denna dag och cirka 120 lag kommer att spela med tillhörande föräldrar och andra anhöriga.

Tillsammans ska vi kränga glass, hamburgare, läsk och annat gott! En del kommer att vara grymma domare och andra effektivt lotsa parkeringssugna bilar.

Tillsammans gör vi detta evenemang till något som alla i vår förening kan vara stolta över och såklart blir detta härliga event en snackis i hela fotbolls-Varberg.

Nu kör vi!

💙#viärtoftagif 💙

Gymnastik avslutning
2022-04-25 08:36

Igår hade vi avslutning för de minsta gymnastikbarnen i Bläshammar. Det bjöds på massor av lek, fika och så klart medaljer och så kom vår nye kompis på besök. Fler bilder hittar Ni under respektive grupp.

Gymnastik Grupp " Rondat", 17/08 11:11
Fotboll Dam / flickjunior, 13/08 19:25