Välkomna till Tofta Gifs Gymnastikförening

För mer info kolla in respektive gymnastikgrupp

Just nu är det fullt i grupperna, men gå in på länken här nedan och gör en anmälan till vår kölista.

Fyll i formuläret så hamnar du automatiskt i kösystem till ert barns åldersgrupp

Anmälan Gymnastik

/Gymnastikensektionen

Inställd gymnastik!
2022-01-14 15:35

För Info så ställer vi in all verksamhet under v.2

Varma Hälsningar

Ledarna

Tack för terminen!
2021-12-17 10:47

Nu på söndag har de sista grupperna sin sista träning för säsongen.

Vi vill tack alla barn och ledare för en fantastisk termin, där barn har utvecklast i rasande fart och vi har haft så roligt tillsammans.

"Varmchoklad" kram från oss alla till er alla!

💙God Jul 💙

*Inställd träning den 5/12 i Tresteget
2021-11-30 14:06

Påminner att grupp "Stor" och "Mellan" s träning är inställd nu på söndag den 5 december.

Önskar alla den fin 2:a advent

Ledarna på Tofta gif

Nya restriktioner fr o m 26/1
2021-01-26 13:33

Hej Ledare Gymnastik, Innebandy, Fotboll

Se nedan mail från Kommunen.

VIKTIGT att ni som inte kommer nyttja era bokade tider fr o m imorgon Tisdag 26/1 kontaktar kansliet för avbokning så vi slipper onödiga kostnader för tider vi ej nyttjar.
Då vi har bokad verksamhet i 7 st inomhushallar hinner vi ej åka runt och kolla föreskrifterna i resp. hall åt er. Vi har kontaktat Kommunen om att skicka föreskrifterna och om dom gör detta sänder vi såklart ut dessa.

För utomhusträning på konstgräset och övriga platser gäller fortfarande den information ni tidigare fått: Att det är öppet för träning för alla åldrar om FHMs riktlinjer följs.

//Fredrik

I morgon tisdag öppnar Varbergs kommun upp idrottsanläggningarna för föreningsdriven idrott för barn födda 2005 eller senare.

I varje anläggning har vi skyltat upp med ett beräknat maxantal som får vistas i lokalen samtidigt. Beräkningen är framtagen enligt Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd. På varje anläggning finns även information om hur risken för smittspridning kan förhindras. Omklädningsrummen fortsätter vara stängda. Hämtning och lämning sker utanför anläggningen, då enbart är aktiva och ledare  i föreningen vistas inne i anläggningen.

Observera att det är det föreningen som arrangör som ansvarar för att aktiviteterna i lokalen bedrivs enligt pandemilagen, förordningen och föreskrifterna. För mer information om vad som gäller, läs på folkhälsomyndighetens hemsida.

Säsongstiderna och alla bokningar i InterbookGO är avbokade fram till och med idag den 25 januari, därefter styr föreningarna själva sina bokningar igen. I de fall ni inte kan starta direkt så kommer ni ha möjlighet att avboka utan avbokningsavgift under den första veckan (vecka 4), därefter gäller avbokningsreglerna som vanligt.

Utomhusträning tillåts
2021-01-16 12:59
Fr o m 16/1 öppnar kommunen upp för utomhusträning om restriktioner från FHM följs.
Så då ger föreningen grönt ljus för aktiviteter utomhus om restriktioner följs.
Samtliga inomhusanläggningar hålls fortsatt stängda tills vidare.
Nyheter från våra grupper
Gymnastik Grupp " Volt", 20/01 13:21