Välkomna till Tofta Gifs Gymnastikförening

För mer info kolla in respektive gymnastikgrupp

Just nu är det fullt i grupperna, men gå in på länken här nedan och gör en anmälan till vår kölista.

Fyll i formuläret så hamnar du automatiskt i kösystem till ert barns åldersgrupp

Anmälan Gymnastik

/Gymnastikensektionen

Nya restriktioner fr o m 26/1
2021-01-26 13:33

Hej Ledare Gymnastik, Innebandy, Fotboll

Se nedan mail från Kommunen.

VIKTIGT att ni som inte kommer nyttja era bokade tider fr o m imorgon Tisdag 26/1 kontaktar kansliet för avbokning så vi slipper onödiga kostnader för tider vi ej nyttjar.
Då vi har bokad verksamhet i 7 st inomhushallar hinner vi ej åka runt och kolla föreskrifterna i resp. hall åt er. Vi har kontaktat Kommunen om att skicka föreskrifterna och om dom gör detta sänder vi såklart ut dessa.

För utomhusträning på konstgräset och övriga platser gäller fortfarande den information ni tidigare fått: Att det är öppet för träning för alla åldrar om FHMs riktlinjer följs.

//Fredrik

I morgon tisdag öppnar Varbergs kommun upp idrottsanläggningarna för föreningsdriven idrott för barn födda 2005 eller senare.

I varje anläggning har vi skyltat upp med ett beräknat maxantal som får vistas i lokalen samtidigt. Beräkningen är framtagen enligt Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd. På varje anläggning finns även information om hur risken för smittspridning kan förhindras. Omklädningsrummen fortsätter vara stängda. Hämtning och lämning sker utanför anläggningen, då enbart är aktiva och ledare  i föreningen vistas inne i anläggningen.

Observera att det är det föreningen som arrangör som ansvarar för att aktiviteterna i lokalen bedrivs enligt pandemilagen, förordningen och föreskrifterna. För mer information om vad som gäller, läs på folkhälsomyndighetens hemsida.

Säsongstiderna och alla bokningar i InterbookGO är avbokade fram till och med idag den 25 januari, därefter styr föreningarna själva sina bokningar igen. I de fall ni inte kan starta direkt så kommer ni ha möjlighet att avboka utan avbokningsavgift under den första veckan (vecka 4), därefter gäller avbokningsreglerna som vanligt.

Utomhusträning tillåts
2021-01-16 12:59
Fr o m 16/1 öppnar kommunen upp för utomhusträning om restriktioner från FHM följs.
Så då ger föreningen grönt ljus för aktiviteter utomhus om restriktioner följs.
Samtliga inomhusanläggningar hålls fortsatt stängda tills vidare.
Uppdaterade restriktioner 18 dec
2020-12-19 08:52
Vi har nog alla hört regeringen skärpta restriktionerna med tanke på utvecklingen av Covid-19.

Tofta GIF tar såklart detta till oss fullt ut och har beslutat att omedelbart stänga ner verksamheten inom gymnastik, innebandy och fotboll med omedelbar verkan.

Vi hoppas att ni alla ser detta som helt rätt beslut för att tillsammans ta ansvar för att bromsa spridningen av Covid-19.

Så inga aktiviteter tillsvidare

Mer info kommer.

UPPDATERING - Halland fortsätter att hålla en restriktiv linje
2020-12-15 16:29
Fr.o.m 14 december övergår de lokala allmänna råden för att minska smittspridning av Covid -19 till att bli nationella allmänna råd.

Hela Halland har tillsammans valt att hålla en fortsatt restriktiv linje.

Nu när många går på ledighet och jullov kan vi ta möjligheten att bryta smittspridningen.

Alla Hallandskommuner är därför överens om att fortsätta t.o.m den 10 januari med samma restriktioner som gällde fram till 13 december.

Precis som tidigare gör vi endast undantag för träning i föreningsregi för barn och unga födda 2005 eller senare, samt för elitidrott på högsta nivå.

I beslutet att fortsätta hålla stängt har kommunerna ihop med smittskyddet vägt in smittoläget i Halland.

Vänliga Hälsningar

Susanne Dani

Varbergs Kommun

Verksamhetsutvecklare anläggning

Kultur – och fritidsförvaltningen

Då var det dags för nya Coronaregler igen fr.o.m. 14 december 2020
2020-12-12 06:10
Nedan gäller, utöver det vanliga om att hålla avstånd, inte dela redskap, byta om hemma, tvätta händer osv,

tom 30 juni för gymnastikföreningar om inget annat meddelas:

GYMNASTER I EN GRUPP FÖDDA 2005 eller senare
-får träna som vanligt
-får ha pass

GYMNASTER I EN GRUPP FÖDDA 2004 eller tidigare. Gäller också vuxengrupper och gruppträning
-får träna men bara med max 8 deltagare inkl tränare i samman grupp
-får inte ha pass
-reglerna gäller inne som ute

GYMNASTER I EN BLANDAD ÅLDERSGRUPP
-2004 or och äldre kan träna i en grupp med 2005 or och yngre om man
max är 8 deltagare inkl tränare i gruppen.

LÄGER
-man kan ha läger om man har det inom samma grupp som man tränar
-man skall inte ha läger tillsammans med andra grupper/gymnaster/föreningar

TÄVLINGAR

-svenska gymnastikförbundet återkommer om detta

HÅLL ER UPPDATERADE
-på Svenska Gymnastikförbundets hemsida, denna länk
-på Gymnastikförbundet Västs hemsida där kortinfo likt den ni fått på mail här ligger

TÄNK SMART
-vi har bara några veckor kvar av 2020 och i dessa veckor har vi både jul och nyår.
-det smartaste är kanske att inte ha mer träningar detta år utan starta piggt 2021?

Nyheter från våra grupper
Gymnastik 16-17 Mini, 25/09 04:34