Innebandy
Innebandylekis födda 2015/16

2021-09-19 06:49

Du kan redan nu anmäla dig via vår hemsida länk : Tofta GIF Bli medlem

• Välj Lag - Här väljer ni Fotbollslekis 2015/16.
  • Fyll sedan i er e-postadress så kommer det en länk i inkorg för att ”Slutföra Anmälan”
Anmälan till innebandylekis
2021-09-18 06:51

På söndagar har vi innebandylekis för våra barn födda 2015-16

Tresteget – Trönninge 12:00-13:00

Du kan redan nu anmäla dig via vår hemsida länk : Tofta GIF Bli medlem

• Välj Lag - Här väljer ni Innebandyslekis 2015/16.

Givetvis kan vi hjälpa dig med anmäla direkt på plats.

• Medlemsavgift för Gymnastik - Innebandy – Fotboll 200kr
  • Träningsavgift för fotbollslekis 650kr säsongen 2021/22

Självklart får ni en prova på tid av 21 dagar innan ni behöver bestämma er.

Vi behöver bli fler ledare i innebandy och vill DU bli en del av föreningen och engagera dig i ditt/våra barn och ungdomar.

Kontakta kansliet på toftagif@hotmail.com eller direkt till våra ledare.

Verksamheten bygger på att föräldrar/anhöriga till barnen hjälper till.

För att få till en bra verksamhet önskar vi skapa en stor ledargrupp som kan hjälpa till på träningen. Man behöver inte ha fotbollsbakgrund utan det viktigaste är att man vill vara med och engagera sig för att barnen ska tycka det är kul att komma till Lindvallen och testa fotboll.

Ladda ned SportAdmin Medlemsapp. Som medlem får du full koll på förenings vardagen och innehåller bland annat:

• Nyheter (få alla nyheter från alla kopplade personer i ett flöde)
  • Kallelser
  • Kalender
  • Kontakter
  • Utskick
  • Medlemskort
  • Medlemserbjudande

Appstore (iOS): https://itunes.apple.com/se/app/sportadmin-medlemsapp/id1225556243

Google Play (Android): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sportadmin.medlemsapp

Uppstart Innebandylekis födda 2015-16
2021-09-07 13:15

Hej på er!
Daniel Bergström från innebandysektionen i Tofta här. Nu är det dags att dra igång Innebandylekis för säsongen. Vi kommer att träna på söndagar mellan 1200-1300 i Tresteget vid de flesta av tillfällena, om det inte är den tiden och platsen som kommer att gälla så kommer ni att få reda på det i god tid innan.

Just det här första tillfället som är redan nu på söndag 12/9 kommer vi att träna 1300-1400 istället pga Tresteget är upptaget tills 1300.

Jag själv kommer att vara med och hjälpa till med Lekis då min dotter har tänkt börja spela, men just nu är det bara jag som är ledare, men jag hoppas att det finns föräldrar som är beredda/villiga att hjälpa till så att det blir lite ordning på det hela :).

Hoppas att vi blir en härlig grupp med många barn som vill spela lite innebandy!

Väl mött!

Mvh Daniel Bergström

Juluppehåll
2020-12-12 09:39
Idag hade vi sista träningen innan uppehållet för Jul & Nyår.
Det var full fart in i det sista.

God Jul & Gott Nytt År!

Vi ses i hallen igen för en ny termin den 9 Januari
Nya Restriktioner i Halland
2020-11-03 16:00

De delar som påverkar Innebandylekis 2014/15 markeras med fet text.
All information från Innebandyförbundet Halland finns att läsa här:

Folkhälsomyndigheten, i samråd med smittskyddsläkaren i region Halland, har beslutat om skärpta allmänna råd i Hallands län

Samtliga innebandymatcher som skulle spelats under perioden 3 november - 24 november på distriktsnivå; röda matcher, damsenior och herrsenior skjuts upp.

Samtliga innebandymatcher som skulle spelats under perioden 3 november - 24 november på grön och blå nivå ställs in.

Matcher i senior DM skjuts upp.

Ungdoms DM och Bäst i Halland dagen flyttas fram till våren.

Svenska Innebandyförbundet har tagit beslut gällande matcher i förbundsserierna. Matcher med halländska lag i Juniorallsvenskan, Herrar div 1 och Allsvenskan dam till och med 24 november skjuts upp. Matcher i SSL dam och Allsvenskan herr spelas enligt fastlagt spelschema.

Träning för spelare födda år 2005 och senare kan fortsätta.
Samtliga deltagare i träning måste vidta extra försiktighetsåtgärder så som att; undvika trängsel, hålla distans, byta om hemma, inte duscha tillsammans, hålla god hygien och självklart stanna hemma vid minsta lilla sjukdomssymptom.

Föräldrar ska i allra möjligaste mån inte vistas inom idrottsanläggningar.
Vuxna ska i allra möjligaste mån enbart skjutsa sina egna barn och vi avråder från att åka kollektivtrafik till träning.

Träning för spelare födda 2004 och tidigare pausas. Observera att detta gäller även i de fall då spelare födda 2004 och äldre tränar tillsammans med spelare födda 2005 och yngre.

Halländska lag avråds att delta på cuper.

Hjälpledare till Innebandylekis 14/15 efterfrågas
2020-10-19 15:23
Antalet barn i Innebandylekis 14/15 fortsätter att växa. Det tillkommer några barn vid varje träning och det är verkligen roligt att se.

För att få till bra flyt vid byten mellan stationerna så ser vi gärna att några föräldrar vid varje tillfälle ställer upp och stöttar som hjälpledare. Har ni möjlighet och ni ändå stannar kvar i Tresteget under tiden träningen pågår så får ni gärna säga till någon av ledarna att ni kan tänka er att hjälpa till. Antingen varje gång eller bara någon enstaka. All hjälp mottages hjärtligt.

Känner ni att ni skulle vilja ställa upp som ledare lite mer permanent så går det naturligtvis också bra. Säg bara till någon av ledarna vid nästa träning så får ni information om hur det fungerar.
Träning, Tresteget, 24/10 12:00
Träning, Tresteget, 31/10 12:00