Innebandy
Innebandylekis födda 2014/15

Juluppehåll
2020-12-12 09:39
Idag hade vi sista träningen innan uppehållet för Jul & Nyår.
Det var full fart in i det sista.

God Jul & Gott Nytt År!

Vi ses i hallen igen för en ny termin den 9 Januari
Nya Restriktioner i Halland
2020-11-03 16:00

De delar som påverkar Innebandylekis 2014/15 markeras med fet text.
All information från Innebandyförbundet Halland finns att läsa här:

Folkhälsomyndigheten, i samråd med smittskyddsläkaren i region Halland, har beslutat om skärpta allmänna råd i Hallands län

Samtliga innebandymatcher som skulle spelats under perioden 3 november - 24 november på distriktsnivå; röda matcher, damsenior och herrsenior skjuts upp.

Samtliga innebandymatcher som skulle spelats under perioden 3 november - 24 november på grön och blå nivå ställs in.

Matcher i senior DM skjuts upp.

Ungdoms DM och Bäst i Halland dagen flyttas fram till våren.

Svenska Innebandyförbundet har tagit beslut gällande matcher i förbundsserierna. Matcher med halländska lag i Juniorallsvenskan, Herrar div 1 och Allsvenskan dam till och med 24 november skjuts upp. Matcher i SSL dam och Allsvenskan herr spelas enligt fastlagt spelschema.

Träning för spelare födda år 2005 och senare kan fortsätta.
Samtliga deltagare i träning måste vidta extra försiktighetsåtgärder så som att; undvika trängsel, hålla distans, byta om hemma, inte duscha tillsammans, hålla god hygien och självklart stanna hemma vid minsta lilla sjukdomssymptom.

Föräldrar ska i allra möjligaste mån inte vistas inom idrottsanläggningar.
Vuxna ska i allra möjligaste mån enbart skjutsa sina egna barn och vi avråder från att åka kollektivtrafik till träning.

Träning för spelare födda 2004 och tidigare pausas. Observera att detta gäller även i de fall då spelare födda 2004 och äldre tränar tillsammans med spelare födda 2005 och yngre.

Halländska lag avråds att delta på cuper.

Hjälpledare till Innebandylekis 14/15 efterfrågas
2020-10-19 15:23
Antalet barn i Innebandylekis 14/15 fortsätter att växa. Det tillkommer några barn vid varje träning och det är verkligen roligt att se.

För att få till bra flyt vid byten mellan stationerna så ser vi gärna att några föräldrar vid varje tillfälle ställer upp och stöttar som hjälpledare. Har ni möjlighet och ni ändå stannar kvar i Tresteget under tiden träningen pågår så får ni gärna säga till någon av ledarna att ni kan tänka er att hjälpa till. Antingen varje gång eller bara någon enstaka. All hjälp mottages hjärtligt.

Känner ni att ni skulle vilja ställa upp som ledare lite mer permanent så går det naturligtvis också bra. Säg bara till någon av ledarna vid nästa träning så får ni information om hur det fungerar.
Förändring inför kommande träningar Innebandylekis 14/15
2020-10-06 21:59

Det är jättekul att innebandyn kommit igång för säsongen och det är verkligen kul att det är så många som deltagit på de träningar som vi haft hittills. Inför kommande träningar måste vi dock göra en del förändringar på grund av rådande läge gällande Covid-19 och de riktlinjer vi har fått från Svenska Innebandyförbundet och de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten förmedlar.

Från och med nästa träning och tillsvidare kommer det inte vara tillåtet med publik i hallen under träningen. Föräldrar måste lämna sina barn vid skogränsen och sedan uppehålla sig i foajén på eget ansvar enligt allmänna regler för Covid-19 eller vara utomhus och hålla avstånd. Det finns inte utrymme för alla i foajén med tanke på att det förutom vår verksamhet även pågår träning och aktiviteter i andra hallar samtidigt.

Ni kan läsa mer om Svenska Innebandyförbundets riktlinjer och rekommendationer här

Några korta punkter vi ber er tänka lite extra på

• Stanna hemma om du känner minsta symtom eller på annat sätt inte känner dig helt frisk.
  • Vistas i arenan så kort tid som möjligt och byt gärna om hemma.
  • Tvätta och sprita händerna ofta.
  • Undvik fysisk kontakt som inte är en nödvändig del av spelet.
  • Drick inte ur andras vattenflaskor.
  • Använd inte andra spelares utrustning.
  • Lämna avbytarbås och omklädningsrum rent och snyggt.
  • Undvik kollektivtrafik om det är möjligt.

Vi hoppas på er förståelse och att ni hjälper till med att hålla oss till dessa riktlinjer och rekommendationer.

Tack och vi ses vid nästa träning. Även om det är på visst avstånd.

Nyheter från sektionen
Innebandysektionen, 26/01 13:32