Gymnastik - Innebandy - Fotboll

Var med och stöd Tofta GIF genom att bli medlem!!
2021-07-01 06:21

Var med och stöd Tofta GIF genom att bli medlem!!

För 219kr* per år blir du en del av Tofta GIF och stödjer en av Hallands största föreningar på landsbygden. Med 600 medlemmar i Gymnastik – Innebandy – Fotboll och verkar vi för ett livslångt idrottande från motion till tävling.

Som medlem får du…

• vår medlemsapp med nyheter och digitalt medlemskort
  • fri entré till föreningens hemmamatcher vid uppvisande av medlemskort.
  • föreningserbjudande från våra samarbetspartners

Klicka på länk och fyll i dina uppgifter. Föreningen skickar sedan ett meddelande via e-post med betalningslänk 219kr (medlemsavgift 200kr och 19kr i administrativ avgift)

Länk - Bli stödmedlem Tofta GIF

Vill du bli samarbetspartner med Tofta GIF kontakta oss på toftagif@hotmail,com

Vår sponsorgrupp kommer kontakta dig för hitta bästa lösningen.

*Den administrera avgiften frigör många timmar från vårt kansli och kassör. Som tidigare lagt många timmar på åt att manuellt registrera, bocka av och skicka fakturor. Den delen sköter nu vår betalpartner åt oss. Det gör att vi i stället kan lägga vår tid på det vi verkligen vill - att utveckla föreningen.