Premiärdags för herrarna!
2021-06-02 19:45
På fredag 4/6 är det äntligen dags för seriepremiär. Klockan 19 tar vårt herrlag emot Valinge IF på Lindvallen och vilken härlig start med ett derby!
Kiosken kommer att vara öppen och vi kommer att få ta in en publik på max 100 personer så kom i tid för att vara säker på att få komma in. Insläpp från kl18:15.

Vi följer de riktlinjer som är framtagna av FMH, kommun och Svenska fotbollsförbundet vilket bland annat innebär att läktaren kommer vara avstängd och vi kommer enbart erbjuda ståplatser.
Som vanligt gäller sunt förnuft och att vi alla tar vårt ansvar i pandemin. Vill du veta mer om vad som gäller, se https://halland.svenskfotboll.se/nyheter/2021-01/05/uppdaterade-riktlinjer-fran-svff-ang-covid/

Matchdags2021-07-12 16:13