Födda 2016/17

Välkomna till gruppen för barn födda 2016 och 2017

Gruppen för våra yngsta gymnaster födda 2016 och 2017.

Vill Ni vara en del av Tofta GIF och vår gymnastik, gå in på länken här nedan och gör en anmälan till vår kölista.

Fyll i formuläret så hamnar du automatiskt i kösystem till ert barns åldersgrupp

Anmälan Gymnastik

SportAdmin

Föreningen använder sig av Sportadmin som plattform.

Ladda ner SportAdmin Medlemsapp. Som medlem får du full koll på föreningens vardag och som innehåller

*Nyheter (få alla nyheter från alla kopplade personer i ett flöde)

*Kallelser

*Kalender

*Kontakter

*Utskick

*Medlemskort

*Medlemserbjudande

Prova på

Till er som är nya i gymnastiken så kommer ni få 21 dagar att prova på, det kommer komma ett e-postmeddelande från Betalning Tofta GIF. Där ni ser när Ni senast ska betala för er plats.

Det finns också en rad att klicka i Jag ska inte var med om man inte vill vara aktiv i gymnastiken.

Gymnastiken Tofta GIF