Födda 2015/16

Nu börjar gymnastiken!
2021-09-07 20:48

Vi ses utanför Tresteget i Trönninge Torsdagen den 16 september.
Träningen kommer ske Torsdagar mellan kl:16:30-17:30.
med undantag för lov då vi tar ledigt.

Huvudledare i år för denna grupp är Agnes Eierborg Backström och Meja Heribertsson. 2 goa tonårstjejer som älskar gymnastik och att ha skoj. Kontakt uppgifter hittar ni högre upp i listen.

Vi vill påminna att även detta år kommer man ombytt & barfota då man inte får ha skor på sig i trupphallen.
Långt hår skall vara uppsatt & smycken tas bort. Bra att ha med sig är en vattenflaska.

Ladda ner vår medlemmsapp " Sportadmin" där kommer alla träningstider att stå.
Vi vill även att det är där ni meddelar om ert barn ej kan komma på en träning. Här kan man även kontakta ledarna gällande frågor eller informera oss om andra saker som är bra för oss att veta.

Då klubben endast drivs av helt ideella krafter och har ett stort behov av ledare så kommer vi skicka ut ett schema där Ni föräldrar kommer få vara med på  träning 1 - 2 gånger/ termin.
Skulle man inte kunna hjälpa till vid sitt tillfälle så får man lösa en ersättare själv. Återkommer med schema inom kort.

Vi hoppas på en rolig och kul gymnastik höst - Välkomna!

Gymnastikavslutning VT-21
2021-04-20 13:28

Hej!

Nu på söndag den 25/4 är sista gymnastiken för vårterminen.

Mer infon när gymnastiken börjar i höst kommer komma på denna sidan, så håll utsikt

Tack alla underbara barn för denna terminen så hoppas vi att vi ses till hösten igen.

Ledarna

OBS - OBS - OBS
2021-03-19 11:44

Se hit alla föräldrar!

Här kommer en lägesrapport inför nästa termin (Hösten 2021) det ser dåligt ut med ledare för gruppen 2015-2016 (vi har inga ledare kvar från denna terminen) och vi vill ju självklart att barnen ska få tillhöra en gymnastikgrupp.

Är du/ni intresserad av att bli ledare så är man varmt välkommen att vara med på de sista träningarna för att se om det passar er och hur allt fungerar.

Tveka inte att höra av er om ni har frågor då går det jätte bra att höra av sig till mig Viktoria eller till Agneta.

Ta er en funderare alla!

Ramune, Stina och Viktoria

Gymnastiken börjar...
2021-01-31 17:20

Hej!

Söndag den 7/2 14:30-15:30 börjar träningen för barnen.

Restriktioner för gymanstiken är att alla barnen lämnas och hämtas utanför gymnastikhallen. Just nu får inga föräldrar vara med inne i hallen. Vi hoppas att alla respekterar detta!

Har ni fårgor så tveka inte att höra av er till någon av oss!

Välkomna

Ramune, Stina och Viktoria

Öppna hallar
2021-01-24 17:41
Hej Alla!
Halland öppnar upp sina hallar 25/1 - vi vet inte i dagsläget
när vi kommer komma in då dom ska säkerställa alla hallar först. (Så säkert ingen gympa söndagen den 31/1 heller)
Vi hör av oss så fort vi får mer info.
Ha en fin söndag!
/Ramune och Viktoria
Ingen Gymnastik
2021-01-11 11:07
Hej!
Alla anläggningar i Halland är stängda t o m 24/1 i nuläget.
Så gymnastiken börjar inte nu på söndag 17/1

Hoppas vi ses snart!