Födda 2008/09/10

Välkomna till Gymnastikgruppen för barn födda 2008-2010

Gruppen med gymnaster födda 2008-2010 tränar i Trupphallen, Tresteget följande dagar och tider:

Måndagar 16:30-18:00 och Lördagar 14:30-16:00

Kontakta gärna ledarna för mer info

Hej alla Gymnastikföräldrar och barn
2021-02-01 07:00
Nu när hallarna öppnar upp igen så har VarbergsKommun restriktioner som ska följas,

kontakta era ledare för mer info.

Ledare:

Charlotte Styles och Louise Dohrmann  kommer ta hand om barn födda 2008-2010

Prova på

Till er som är nya i gymnastiken så kommer ni få 21 dagar att prova på, det kommer komma ett e-postmeddelande från Betalning Tofta GIF. Där ni ser när Ni senast ska betala för er plats.

Det finns också en rad att klicka i Jag ska inte var med om man inte vill vara aktiv i gymnastiken.

SportAdmin

Ladda ner SportAdmin Medlemsapp. Som medlem får du full koll på föreningens vardag och som innehåller

*Nyheter (få alla nyheter från alla kopplade personer i ett flöde)

*Kallelser