Födda 2011/12

Nu börjar gymnastiken!
2021-09-07 21:28

Vi ses utanför Tresteget i Trönninge Söndagen den 12 september.
Träningen kommer ske Söndagar mellan kl:09:30-11:00.
med undantag för lov då vi tar ledigt.

Huvudledare i år för denna grupp är Stina Lagerkvist och Olivia Johnsson. 2 goa tonårstjejer som älskar gymnastik och att ha skoj. Kontakt uppgifter hittar ni högre upp i listen.

Vi vill påminna att även detta år kommer man ombytt & barfota då man inte får ha skor på sig i trupphallen.
Långt hår skall vara uppsatt & smycken tas bort. Bra att ha med sig är en vattenflaska.

Ladda ner vår medlemmsapp " Sportadmin" där kommer alla träningstider att stå.
Vi vill även att det är där ni meddelar om ert barn ej kan komma på en träning. Här kan man även kontakta ledarna gällande frågor eller informera oss om andra saker som är bra för oss att veta.

Då klubben endast drivs av helt ideella krafter och har ett stort behov av ledare så kommer vi skicka ut ett schema där Ni föräldrar kommer få vara med på  träning 1 - 2 gånger/ termin.
Skulle man inte kunna hjälpa till vid sitt tillfälle så får man lösa en ersättare själv. Återkommer med schema inom kort.

Vi hoppas på en rolig och kul gymnastik höst - Välkomna!

Hej alla Gymnastikföräldrar och barn
2021-01-31 18:10
Nu när hallarna öppnar upp igen så har VarbergsKommun restriktioner som ska följas,

kontakta era ledare för mer info.

Gymnastiken startar söndagen den 7 februari 2021

Ledare:

Angelika Boman och Emma Winter tillsammans med hjälpledare kommer ta hand om barn födda 2011-2012

Prova på

Till er som är nya i gymnastiken så kommer ni få 21 dagar att prova på, det kommer komma ett e-postmeddelande från Betalning Tofta GIF. Där ni ser när Ni senast ska betala för er plats.

Det finns också en rad att klicka i Jag ska inte var med om man inte vill vara aktiv i gymnastiken.

SportAdmin

Ladda ner SportAdmin Medlemsapp. Som medlem får du full koll på föreningens vardag och som innerhåller

*Nyheter (få alla nyheter från alla kopplade personer i ett flöde)

*Kallelser