Grupp Volt

OBS! Ingen träning den 8 maj
2022-05-06 08:33

Hallen är abonnerad för tävling

Häslningar

Ledarna

Träning 23/1
2022-01-20 13:21

Hej alla gymnaster och föräldrar i gruppen volt!

Nu är det äntligen dags för terminens första träning! Nu på söndag 23/1 kl. 09:30-11:00 i Tresteget, Trönninge.

Då vi fortfarande är mitt i en pandemi så uppmanar vi alla våra gymnaster att tvätta händer innan träning och stanna hemma vid minsta symtom. Som vanligt kan ni enkelt klicka i på sportadmin  om inte kan komma på träningen.

Ha det gött så ses vi förhoppningsvis snart!

Stina & Olivia, huvudledare grupp Volt.

OBS! inställd träning
2022-01-14 15:19

Vi ställer in tränningen v. 2 pågrund av rådande situation och pågrund av ledarbrist.

Hoppas vi ses igen v.3 och att vi håller oss friska.

Stina och Olivia

Tofta gif

Nu börjar Vår terminen och Vi byter namn!
2022-01-11 19:32

Välkomna till grupp "Volt"!

Vi ses utanför Tresteget i Trönninge Söndagen den 16 januari.

Träningen kommer även denna termin ske på:

Söndagar mellan kl:09:30-11:00
med undantag för lov då vi tar ledigt.

Stina Lagerstedt och Olivia Johnson är fortfarande ledare för era barn denna termin.

Vi vill påminna att även detta år kommer man ombytt & barfota då man inte får ha skor på sig i trupphallen.
Långt hår skall vara uppsatt & smycken tas bort. Bra att ha med sig är en vattenflaska.

Prova på

Till er som är nya i gymnastiken så kommer ni få 21 dagar att prova på, det kommer komma ett e-postmeddelande från Betalning Tofta GIF. Där ni ser när Ni senast ska betala för er plats.

Det finns också en rad att klicka i Jag ska inte var med om man inte vill vara aktiv i gymnastiken.

Ladda gärna ner vår medlemsapp " SportAdmin" där hittar Ni alla träningstider.
Vi vill även att det är där ni meddelar om ert barn ej kan komma på en träning. Här kan man även kontakta ledarna gällande frågor eller informera oss om andra saker som är bra för oss att veta.

Under fliken Nyheter finner ni information från vår hemsida och under fliken Utskick - Där hittar Ni våra mailutskick.

Vi hoppas på en rolig och givade vår tillsammans - Välkomna!

Nu börjar gymnastiken!
2021-09-07 21:28

Vi ses utanför Tresteget i Trönninge Söndagen den 12 september.
Träningen kommer ske Söndagar mellan kl:09:30-11:00.
med undantag för lov då vi tar ledigt.

Huvudledare i år för denna grupp är Stina Lagerkvist och Olivia Johnsson. 2 goa tonårstjejer som älskar gymnastik och att ha skoj. Kontakt uppgifter hittar ni högre upp i listen.

Ladda ner vår medlemmsapp " Sportadmin" där kommer alla träningstider att stå.

Då klubben endast drivs av helt ideella krafter och har ett stort behov av ledare så kommer vi skicka ut ett schema där Ni föräldrar kommer få vara med på  träning 1 - 2 gånger/ termin.
Skulle man inte kunna hjälpa till vid sitt tillfälle så får man lösa en ersättare själv. Återkommer med schema inom kort.

Vi hoppas på en rolig och kul gymnastik höst - Välkomna!

Nyheter från sektionen
Gymnastiksektionen, 24/05 14:06