Du har väl inte missat Tofta GIF - Klubbshop
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tofta GIF
Fotboll
Pojkar 2010

Tofta GIF P10

Välkommen in på vår lagsida!
Kul att just du vill besöka oss.

Vi är ett gäng härliga grabbar som gillar att spela fotboll - med varandra och andra.

Gillar du också att spela fotboll och är född 2010?
Dra på dig fotbollsskorna och kom och gör oss sällskap! Ju fler desto bättre.

Vart hittar du oss?
Ta en titt under rubriken KOMMANDE AKTIVITETER här till höger eller gå in i fliken KALENDER här på sidan så ser du när och var vi har träning.

Vi ses! //Ledarna

Till dig som är spelare eller förälder i laget...
På denna sida kommer du att hitta senaste informationen om träningar, matcher och annat som kan vara relevant - så lägg gärna till denna sida som en favorit om du inte redan gjort det!

 

 

Två matcher avklarade
2021-05-16 10:59

Tiden går fort när man har roligt och vi har redan hunnit med att spela två seriematcher, mot Trönninge och Lilla Träslöv.

Från ledarbänken så ser vi att killarna kämpar och sliter som ett lag. De spelar fin och bra fotboll och samarbetet med klubbens P11 fungerar bra. Alla bidrar till bra spel och de ser ut att ha roligt på planen.
Vi tar med oss inställningen och den positiva lagkänslan från dessa två härliga matcher när det snart är dags att ta sig an nästa match mot Träslövsläge.

Träning och matcher
2021-05-01 10:11

I torsdags fick vi det efterlängtade beskedet att barn och ungdomar födda 2002 eller senare får lov att spela matcher igen!
Förändringarna sker efter en justering i de allmänna råden för idrott, kultur och fritid (följ länk nedan) i Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar att förhindra smitta av covid-19.

Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar att förhindra smitta av covid-19

 

Matcherna kan genomföras under förutsättning att alla andra restriktioner följs vilka bl.a. är:

  • Inte byta om och duscha gemensamt 
  • Toaletter och Handsprit ska finnas lätt tillgängligt
  • Egen vattenflaska används
  • Ingen publik (tills vidare)
  • Närvarande lagfunktionärer håller lämpligt avstånd från varandra
  • Att ledare frågar sina spelare vid träning inför match och vid samling innan match om de är friska och uppmanar de som känner av minsta lilla symptom att stanna hemma


Håll alltså koll här i vår kalender på när vi har träning resp. match. 
Vi vill dock passa på att lägga in en reservation för matchen den 29/5 mot SSRG Himledalen - den matchen har vi bett om att få flytta antingen till eftermiddagen eller till söndagen den 30/5 och väntar på svar.

Vi ses på fotbollsplanen! //Ann-Sofie, Richard och John

Säsongstart 2021...
2021-04-23 19:46

Det är märkliga tider vi har levt i ett tag nu med Covid-19 hängandes över våra huvuden och axlar och lurpassande bakom hörnet...

I Tofta GIF rättar vi oss efter de regler och rekommendationer som utfärdas av Folkhälsomyndigheten (FHM) och Svenska fotbollsförbundet (SvFF) vilket f.n. innebär att vi endast tränar och inte spelar några matcher mot andra lag/klubbar.

Vi hoppas givetvis att smittoläget i samhället skall bli så lågt att restriktionerna för ungdomsidrotten kan hävas och vi kan få börja spela matcher snart igen.
Vi har fått en serieindelning för våren/sommaren och de flesta matcherna är inplanerade så nu återstår bara att se om vi får spela dem.

Under tiden som vi väntar på spelbesked så tränar vi fr.o.m. v.17 två gånger i veckan - tisdagar kl.17:30-19 och lördagar kl.10:30-12.
Vi börjar på planen i Tångaberg för att sedan flytta verksamheten till Lindvallen när kommunen låter oss börja nyttja den.
OBS! Det är viktigt att alla svarar på kallelserna till träning och match i SportAdmin. Har du inte redan laddat ner appen så gör det nu.

Håll koll här i vår KALENDER så ser ni vilken datum, tid och plats som gäller.
För att följa vår kalender och lättare ha koll på våra träningar och matcher kan du länka den i din telefon/platta/dator. Gör då följande:

  • Gå till webbadressen www.toftagif.se/kalender/?ID=298859.
  • Klicka på Prenumerera>> längst upp till höger och följ anvisningarna
    (eller spara sidan som en favorit i din webbläsare)

//Ledarna, P10

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Fotbollsektionen, 01/07 14:46 
Fotbollsektionen, 15/01 07:25 
Fotbollsektionen, 31/07 07:17 
Fotbollsektionen, 05/07 15:58 
Fotbollsektionen, 01/05 08:01 
Fotbollsektionen, 23/04 17:56 
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer