Pojkar 2008

Information inför säsongen 2021
2021-01-15 18:07
Hej alla

Här kommer lite info och tankar inför kommande säsong, träningar, spel o.s.v.

Just nu vet vi inte när vi kan börja med träningen igen alla kommunens anläggningar är stängda till 24/1 i alla fall.
Vi återkommer så fort vi vet.

Vi har nu fått klart med våra träningstider när vi får börja och de är.
Onsdagar kl 16.30 – 18.00 på Håsten
Lördagar kl 09.30 – 11.00 i Veddige.
Vi är medvetna om att det kan vara besvärligt för många att skjutsa till träning kl 16.30 men vi får försöka hjälpas åt alternativet var ytterligare en kvällstid i Veddige och vi tycker det är bra att ha en träning på Håsten.

Vi kommer vara samma tränare som förra året, men är det någon mer som vill vara med eller hjälpa till är ni varmt välkomna att höra av er och vill man hjälpa till med annat så finns  det många andra saker att hjälpa till med, samla in till lagkassa, kiosklistor o.s.v.

Vi har inte hört att någon av killarna inte kommer att fortsätta kommande säsong och då är vi 20-21 stycken spelare.
Vi kommer anmäla 2 st. lag till seriespel ett i Hallandsserien och ett till geografiskt indelad serie.
Det kommer innebära att vi måste ha killar som dubblerar till matcherna varje vecka men vi tror att de flesta killarna gärna spelar dubbelt.

Säsong 2020
Vi tycker att killarna under förra årets säsong gjorde stora framsteg fotbollsmässigt, men framför allt var deras uppträdande exemplariskt trots att vi möte lag som inte gjorde detta.
Det skall de ha en stor eloge för. Det märks att de blivit ett år äldre och blivit mycket bättre att hålla koncentrationen på träningen.
Säsong 2021
Målet inför årets säsong är att ingen skall sluta spela fotboll och alla skall ha roligt tillsammans.
Vi vill också försöka spela en fotboll där vi försöker ha bollen i laget och snabbt erövra den när vi tappar den, hjälpa varandra så mycket som möjligt och fortsätta med det goda uppträdandet.

Beroende på hur Covid 19 situationen kommer bli under året är våra tankar att vi skall delta i någon övernattningscup, kanske ha något eget träningsläger och hitta på lite andra roliga aktiviteter.

När träningarna börjar på gräs är tanken att vi har 2 träningar i veckan i och med att det kommer bli dubbla matcher för några varje vecka, men att vi kanske lägger in något teoripass eller extra träningspass.

Så fort vi får kommer vi också spela träningsmatcher på konstgräs, vi har motståndare som vill spela mot oss, Killarna frågar varje vecka om detta men vi får helt enkelt vänta och se.

Vår tanke är också att ha ett litet utvecklingssamtal med var och en av killar, hur de tycker det fungerar om de har kul, trivs med kamraterna, hur de tycker träningarna är, vad de vill vi skall träna på o.s.v.
vad vi tycker de är bra på, inget allvarligt men vi vill stämma av så att alla trivs och tycker det är roligt.

Vi kommer försöka ha ett föräldramöte lite längre fram inför säsongen om omständigheterna tillåter det.

Nytt för i år är att Tofta digitaliserat all kommunikation så tanken är att matchkallelser och all information skall ske via något som heter sportsadmin där det finns en app att tanka hem till er och killarnas telefoner.
Där kommer man se träningstider, matchdatum, kallelser till matcher sker via denna.
Så den rekommenderar vi att ni tankar hem.

Har ni tankar, funderingar om något i detta utskick eller annat kring lag och träningar så hör gärna av er till någon av oss tränare.

Vänliga fotbollshälsningar
Henrik, Arve, Mattias, Niclas och Janne