Du har väl inte missat Tofta GIF - Klubbshop
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tofta GIF
Fotboll
Pojkar 2008

GAISOPEN färdigspelad
2022-11-06 21:17

Efter gruppspelet fick vi tuffa Kungsladugård som motståndare. Det blev så svårt som vi föreställt oss. Efter nio minuter fick vi en stolpträff men ut tyvärr. Nära halvtidsvila åkte vi på ett baklängesmål. En minut in i andra halvlek gör vi mål och vi får extra energi. Vi står upp bra och pressar på för ledningsmålet. När det är tre minuter kvar av matchen gör vi 2-1 och håller det sen. 

I kvartsfinal blev det svåra Alingsås som inte förlorat en match på hela hösten. Killarna var riktigt taggade. Extra kul att spela på Heden också. Efter 40sekunder åker vi på 0-1 efter att en av deras duktiga mittfältare gått igenom på en kant och passat bakåt till friställd spelare. Efter den kallduschen fick killarna fart i benen och började tugga på. Tyvärr fick vi en spelare utvisad redan efter 5-8minuter. Tyvärr var läget så att det var solklar offside men inget att göra åt. 0-1 och en man mindre i 45min är otroligt tuffa förutsättningar med ett så svårt motstånd. Killarna höll ändå upp spelet otroligt bra men våra målvakter fick också stå för många mycket fina räddningar. Vi fick ett otroligt bra läge som var väldigt nära att resultera i mål men precis utanför. När de sen istället gör 0-2 i minut nr 36 är läget otroligt tufft minst sagt. De kämpade på men matchen slutade 0-2. Så klart surt att vi aldrig fick en riktig chans i kvartsfinalen. 

På söndagen var det placeringsmatch mot duktiga Lundby IF. Matchen kunde inte startat så mycket sämre med 0-2 redan när det bara hade gått sex minuter. Spelarna gjorde dock som så otroligt många gånger förut och kämpade sig tillbaka i matchen och resultatet och i en av matchens sista minuter reducerar vi på en hörna till 2-2. Kort därefter får en av killarna ett friläge men blir kapad precis utanför straffområdet men blev ingen frispark. 2-2 vid full tid innebär straffsparksläggning. 5 taggade killar till att ta straffar stegar var och en fram och de fyra som behöver lägga straffarna sätter var och en fina straffar. Ser lugnt och fint ut. Lundby missar två straffar varav sista straffen räddas fint av vår målvakt vilket innebar att vi vann med 6-5. Resultatet innebar att vi kom 5a av 32 lag i hård konkurrens.


Killarna ska vara otroligt nöjda med sin insats i cupen. 5 vunna matcher och en förlorad. 15-4 i målskillnad. Forza Tofta P08! 


Nyhetsarkiv
GAISOPEN färdigspelad2022-11-06 21:17
GAIS OPEN 2022 2022-11-04 19:40
Seriesegerfirande 2022-10-24 18:41
 
Våra sponsorer