Bli medlem

Tofta Gif har ett mycket prisvärt medlemskap. Som aktiv medlem har du möjlighet att delta i alla våra verksamheter fotboll, gymnastik och innebandy året runtSom passiv/stödjande medlem har du fritt inträde till samtliga seniromatcher.

I medlemskapet ingår fri entré till seniormatcher samt försäkring för aktiva (ledare)

I träningsavgiften ingår försäkring vid deltagande i träning och matcher samt möjlighet att vara med på cuper och läger. Naturligtvis ingår också träningspris och diplom vid säsongsavslutning.

För dig som betalat träningsavgift ingår även förmånliga medlemspriser på träningskläder och tillbehör i vår clubshop, som i de flesta fall är under hälften av normalpris i butik.

Avgifter 2017

Medlemsavgiften är 100:-/år och är personlig.

För idrottsutövare tillkommer en träningsavgift vilken är anpassad efter ålder. Utövar du flera av de idrotter som föreningen erbjuder får du rabatt på träningsavgiften. Det lönar sig alltså att vara med i flera idrotter.

- 4 år/Lekis 300:-/år
5-7 år 500:-/år (200:- rabatt idrott 2-)
8-14 år 700:-/år (300:- rabatt idrott 2-)
- 15
950:-/år (550:- rabatt idrott 2-)
15- (gymnastik) 700:-/år
Futsal 400:-/år

Utöver medlemskap som aktiv i föreningen kan vi erbjuda Dig som vill stötta Tofta Gif ett sk. passivt medlemskap.

Vi erbjuder passivt medlemskap för 100:-/person och år. Förutom att du på detta vis stöttar vår verksamhet ingår fritt inträde till samtliga seniormatcher.

Ett högt medlemsantal gör det lättare för föreningen att få del av uppmärksamhet från förbund, kommun etc.

Dessutom kan Du/Ni som passiva medlemmar också känna del av gemenskapen både som förälder eller som kanske tidigare aktiv medlem och supporter. Detta bidrar i högsta grad till en fortsatt positiv utveckling för föreningen. Medlemmar har också fri entré till våra herr- o dammatcher.

Maila Ditt intresse till följande adress så kommer medlemspaketet på posten: This is a mailto link (Pauline Knutsson medlemsansvarig)

Här är vår Policy gällande fakturering och regler inför medlemskapet.

Läs även

Vad innebär det att vara med i en ideéll förening

Välkommen till Tofta Gif !

PS. Inom ToftaGIF pågår ett ständigt utvecklings och förbättringsarbete. Dina synpunkter på vår verksamhet och anläggning är därför ytterst värdefulla för oss. Tveka inte att kontakta sektionsledare, kansli eller ordförande om du har några frågor eller synpunkter på vår verksamhet eller anläggning. DS.

Uppdaterad: 2017-03-26 13:28
Skribent: Magnus Kvarnström