Ordförande har ordet

2018-04-13 10:54
  • Uppdaterad: 2018-04-13 11:36

Äntligen börjar vårvärmen komma, fotbollsplanerna börjar grönska och det känns skönare att idrotta ute än inne.

Nu avslutar vi första säsongen med Tresteget, en mycket uppskattad anläggning av våra barn, ungdomar och ledare. Som allt nytt så tar det lite tid att hitta rutiner. Vi har tack vare denna anläggning kunnat utveckla både gymnastiken och innebandyn i vår föreningen. Vi har haft ca 110 aktiva i gymnastiken och ca 135 i innebandyn, vilket är en ökning framförallt i gymnastiken. Vi vill rikta ett stort tack till alla våra ledare och andra runt omkring för denna säsongen och hälsar er välkomna till hösten när man vill komma in i värmen igen.

Nu börjar som sagt fotbollssäsongen.

En säsong som blir lite annorlunda under våren i och med ombyggnationen, vi hoppas ni har överseende med att det kan vara lite rörigt. Men vi vet ju att det blir desto bättre till hösten, när vi får nya fräscha lokaler. Bygget följer planen hittills, så vi hoppas på att det ska vara färdigt till den 29/6-18.

Från styrelsens sida så vill vi särskilt lyfta att vi jobbar för att vi är en förening, allt vi gör är i första hand till gagn för föreningen. För att föreningen ska kunna erbjuda så bra verksamhet som möjligt för alla barn och ungdomar.

Det är viktigt att vi samarbetar mellan lagen och att vi har en blåvit tråd genom hela föreningen från barn via ungdom till senior!

Vi önskar alla gamla och nya ledare för våra barn- och ungdomar välkomna till en ny säsong, ni är viktiga!

Vi hälsar våra nya herrtränare Jonatan Hellstadius och Martin Karlsson välkomna, de har premiär på Veddiges konstgräs idag mot Anneberg. Det känns extra roligt att vi har ett juniorlag i föreningen igen. Vi hälsar också deras tränare Leotrim Berisha och Valon Shala välkomna till Tofta GIF Damlaget har också seriepremiär idag på konstgräset i Tvååker mot SRG Himledalen, under Fredrik Lökkebergs ledning även i år. Roligt och viktigt att vi på damsidan i år även har ett lag med i utvecklingsserien.

Välkomna till Lindvallen för att vara med i gemenskapen i och runt fotbollen och heja på våra lag!⚽️🌞⚽️

/Harald Lagerstedt, ordf Tofta GIF

Skribent: Pauline Knutsson