Säsongsinfo 2016

Träningstider:

Måndagar & Onsdagar 17:30-19:00 på C-plan.

Omklädningsmöjlighet finns. Det finns en informationstavla som hänger på väggen direkt till vänster på den första byggnaden som visar vilket omklädningsrum som tillhör oss.

Bra att veta:

Ha gärna med namnad vattenflaska, skor och använd benskydd på träning och match. Klockor, halsband, armband, örhängen är inte tillåtet att ha på träning eller match. Vi tränare tar inget ansvar för värdesaker även om vi gärna hjälper till att förvara sakerna under tiden.

Ta alltid för vana att kolla på vår hemsida, t.ex. innan träning och match. Där kommer vi att lägga ut eventuella förändringar. Se www.toftagif.se under ungdomsfotboll/P07.

Inför sammandragen kommer vi att använda oss av www.bokat.se där både inbjudan och anmälan kommer att ske. Det är viktigt att ni svarar JA eller NEJ på våra utskick, detta för att vi ska veta att ni tagit del av informationen. Se till att mailadressen ni lämnat till oss ledare är uppdaterad!

Toftas policy:

Nedanstående punkter är utdrag ut Toftas policy och visioner och något som vi vill att alla respekterar:

• I Tofta GIF visar vi respekt för våra medlemmar, våra motståndare och domare genom att uppträda på ett korrekt och sportsligt sätt mot varandra. Vi avhåller oss från alla former av kränkande tal och handlingar.

• Alla är lika mycket värda och allas synpunkter och åsikter skall respekteras.

• Varje individ ska få synas och utvecklas efter sin förmåga samt ha roligt på vägen.

• Breddverksamhet skall alltid gå före elittänkande i ungdomslagen. Grundregeln är dock alltid att flitig träning premieras när det kommer till deltagande i matcher och
tävlingar.

• Matcher och tävlingar skall betraktas som ett led i de aktivas utbildning och inte som kortsiktig jakt på framgångar. Matcherna skall tjäna som stimulans i den fortsatta träningen.

Planerade aktiviteter under vår och sommar:

Sammandrag:

Vecka: 20, 22, 24, 32, 34, 36 & 38. Vi är arrangör för sammadraget v.32.

Nytt för i år är att vi har anmält 2 st. lag. Vi får se om vi klarar av detta med tanke på att vi i nuläget har lite för få spelare i truppen. Femmanna fotboll i år också (bollstorlek 3).

Fotbollensdag på Lindvallen den 6/6:

Tillsammans med flickor P07 är vi i år arrangör. Vi kommer att behöva hjälpas åt en hel del med detta (ledare & föräldrar).

Tältläger:

Sista helgen i juli.

Övrigt

Kraven på oss tränare ökar ständigt i form av antal träningar, matcher, utbildningar, information m.m. och för att vi ska orka krävs det att ni föräldrar är med och stöttar och hjälper oss med allt som behöver fixas.

Vi ser alla fram emot en rolig fotbollssäsong tillsammans med era barn!

/Ledarna

Uppdaterad: 10 FEB 2017 17:47